T3 AIRE 360 vs. Dyson AirBrap: Který nástroj pro styling vlasů all-in-one je lepší?
Editoři PureWow vybírají každou položku, která se objeví na této stránce, a některé položky nám mohou být nadané. Čistá společnost navíc může vydělat kompenzaci prostřednictvím přidružených odkazů v příběhu. Všechny ceny jsou přesné k datu zveřejnění. Více o přidruženém procesu se můžete dozvědět zde .
T3Vyzkoušel jsem hodně různých Nástroje na vlasy V průběhu let, ale pokud existuje jedna značka, kterou důvěřuji a znovu a znovu se vracím, je to T3. Jejich Flat IronBeauty editor Asi o sedm let později.
Podle mých zkušeností nástroje T3 vždy přinesly konzistentní výsledky a jsou postaveny tak, aby vydržely, proto, když značka oznámila, že zahajují stylingový nástroj All-in-One, který jsem byl natolik natočen, abych to chtěl vyzkoušet, přestože jsem nikdy nebyl opravdu velký Na vyfukování mých vlasů .
Jak se liší T3 Aire 360 od Dysonového airbapu?
Pojďme to dostat z cesty první, protože vím, že to je to, na co většina lidí je zvědavá. Nejprve je zde zřejmý a významný cenový rozdíl mezi těmito dvěma nástroji: T3 Aire 360 stojí 300 $, zatímco Dyson AirParp je 600 $.
Po rozbalení T3 AIRE 360 jsem byl příjemně překvapen, když jsem viděl, že všechno bylo zabaleno v elegantním případu přepravy s inteligentními vnitřními kapsami, které drží každou z příloh. Jako někdo, kdo nenávidí nepořádek, jsem zjistil, že je to mnohem efektivnější prostor než obří trezor, do kterého přichází Dyson Airpatp (a podobné nástroje).

Jak funguje T3 AIRE 360?
Stejně jako jeho předchůdci využívají T3 AIRE 360 vyhřívaný proudění vzduchu k zabalení částí vlasů kolem jeho hlavně, což má za následek měkké skákací kadeře, které napodobují vypuknutí.
Tento nástroj má tři rychlosti a tři nastavení tepla s nejvyššími tempy dosahujícími až 237 stupňů Fahrenheita, které T3 určilo jako nejžhavější teplotu, kterou můžete použít k nastavení stylu, aniž by způsobil poškození vlasů v procesu. To znamená, že je varováno, že sudy se mohou dostat velmi Horké, takže je ujistěte, že s nimi při vypnutí příloh zvládnete jejich chladné tipy nahoře.
V tom leží jedna hlavní nevýhoda T3 Aire 360: Musíte vypnout sudy, abyste se stočili na obou stranách vlasů. Dyson určitě dostane navrch zde, aby zjistil, jak přepínat směr kadeřů pomocí pouze jednoho připojení.
Dokonce i po uvedení obou nástrojů (a téměř každý airstyling nebo samoobslužný vlasový nástroj venku) k testu T3 Aire 360 vyjde nahoře-zejména zvažování, kolik třesku získáte za své peníze.

Doporučil bych T3 AIRE 360?
Ano, doporučuji AIRE 360 každému, kdo pravidelně vyhodí vlasy a/nebo kohokoli, kdo se nikdy nedostal na používání curlingového železa; Takový nástroj by pro vás mohl být snazší manévrovat.
Pokud jde o mě? Uvědomil jsem si, že nejspíš nejsem cílovou demo pro tento typ nástroje pro styl all-in-one. Obvykle navzdušňuji své přirozeně zvlněné vlasy a když dělám styl, raději používám curlingové železo, abych přidal nějakou definici, aniž bych zvýšil hlasitost. Takže ačkoli Aire 360 je krásně vytvořeným nástrojem, který si mohu ocenit, že si nemyslím, že ho použiji stejně jako moje důvěryhodné ID ID ID.
Dobrou zprávou je, zda se rozhodnete vyzkoušet nový AIRE 360 nebo se rozhodnout pro jeden z dalších nástrojů stylingu značky, namísto toho si můžete být jisti, že to bude trvat mnoho let.
300 $ v Sephora 300 $ na Amazonu